Letselschade? Wij helpen je stap-voor-stap.

Wanneer je betrokken raakt bij een ongeval en letselschade oploopt, staan wij voor je klaar. Of het nu gaat om een verkeersongeval, een ongeval op het werk of een val op straat. Wij zetten ons in om ervoor te zorgen dat jij de vergoeding krijgt waar je recht op hebt. Op die manier kun jij je concentreren op je herstel.

 

Kortom, wij zijn er om je te adviseren en te begeleiden bij elke stap van het proces. Lees verder om meer te weten te komen over onze diensten en hoe we je kunnen helpen.

Letselschade

01. Verkeersongevallen

De kans is groot dat je dagelijks aan het verkeer deelneemt. Als kantoor richten wij ons op het helpen van mensen die betrokken zijn geraakt bij verkeersongevallen en daarbij letsel hebben opgelopen.

02. Arbeidsongevallen

Je bent aan het werk en ineens overkomt je iets verschrikkelijks. Niet alleen kan het je fysiek en emotioneel veel pijn doen, het kan ook financieel ingrijpend zijn. Misschien kun je (tijdelijk) niet meer werken en maak je extra kosten voor medische zorg en hulp in huis.

03. Overige ongevallen

Er zijn diverse situaties waarin je als slachtoffer letselschade kunt oplopen, die niet te maken hebben met een arbeids- of verkeersongeval. Enkele voorbeelden hiervan zijn; een hondenbeet, een gebrekkig product, een medische fout of letselschade veroorzaakt door een geweldsmisdrijf.

Voordelen van een advocaat met de de focus op letselschade

Als advocaat met de focus op letselschade weten wij als geen ander hoe vervelend het kan zijn om slachtoffer te worden van een ongeval en hierbij letsel op te lopen. Het kan zorgen voor veel zorgen, pijn en onzekerheid. Wij staan voor je klaar om mee te denken in het herstelproces en het claimen van je letselschade.

 

Dankzij onze ervaring op het gebied van verzuimbegeleiding weten wij vaak precies welke stappen er genomen moeten worden om jouw herstel te bevorderen.

 

Bij ons ben je bovendien bijna altijd verzekerd van een kosteloze afhandeling van de zaak. De kosten voor onze dienstverlening zijn namelijk vrijwel altijd voor rekening van de aansprakelijke partij. Lees verder om meer te weten te komen over onze diensten en hoe we je kunnen helpen.

 

Kortom, we staan voor je klaar om je te helpen bij je herstelproces en het afhandelen van je letselschadezaak. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Wat mij betreft een onmisbare samenwerking in het werkveld van sociale zekerheid en verzuimbegeleiding en hierin heel blij met Ruud.

Bekijk Referentie