Letselschade door een arbeidsongeval

Je bent aan het werk en ineens overkomt je iets verschrikkelijks. Niet alleen kan het je fysiek en emotioneel veel pijn doen, het kan ook financieel ingrijpend zijn. Misschien kun je (tijdelijk) niet meer werken en maak je extra kosten voor medische zorg en hulp in huis.

Wat kunnen wij voor je doen?

Wij hebben veel ervaring met het helpen van slachtoffers van arbeidsongevallen. Onze focus ligt hierbij altijd op jouw herstel en het regelen van een goede financiële afhandeling van de letselschade. Daarnaast vinden wij het belangrijk de relatie met jouw werkgever zo goed mogelijk te houden, zodat je indien mogelijk kunt terugkeren naar werk.

Een arbeidsongeval

Bij een arbeidsongeval is het van groot belang dat je de juiste zorg en begeleiding krijgt. Wij zijn natuurlijk geen zorgverleners, maar wij hebben veel ervaring op het gebied van verzuimbegeleiding. Wij kunnen meedenken in de verwijzing naar de juiste specialisten, passend bij jouw situatie. Hierbij houden wij altijd rekening met jouw wensen en behoeften.

Daarnaast zorgen wij ervoor dat alle financiële zaken goed worden geregeld. Denk hierbij aan het claimen van een passende vergoeding voor de geleden schade, zoals inkomensverlies en extra kosten voor medische zorg en hulp in huis. Wij begeleiden je gedurende het hele proces en zorgen ervoor dat alle benodigde informatie wordt verzameld en aangeleverd bij de verzekeraar. Hierbij zorgen wij ervoor dat jij kunt focussen op je herstel en je zo weinig mogelijk bezig hoeft te houden met het verloop van je claim.

Werkgever en werknemer

Ook vinden wij het belangrijk om de relatie met jouw werkgever goed te houden. Een arbeidsongeval kan immers een grote impact hebben op de werkrelatie. Afhankelijk van je specifieke situatie kunnen we hier samen invulling aan geven.

Als je vragen hebt of hulp nodig hebt bij het claimen van letselschade na een arbeidsongeval, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar om je te helpen en te adviseren.


Kosten

De kosten voor de inzet van een letselschadespecialist zijn onderdeel van de schade die je lijdt, de verzekeraar van de tegenpartij dekt deze kosten. Dit is het recht van het slachtoffer. Indien onduidelijkheid bestaat over de schuldvraag, kan het zo zijn dat er afspraken gemaakt dienen te worden over de kosten. Dit zal dan bij het intakegesprek uitvoerig met jou worden besproken.

Herkenbaar?

Heeft u letsel opgelopen door toedoen van iemand anders? Aarzel niet en neem direct contact op. Samen gaan we voor een goed herstel en nette afhandeling van je zaak.

Neem contact op