Letselschade door een verkeersongeval

De kans is groot dat je dagelijks aan het verkeer deelneemt. Als kantoor richten wij ons op het helpen van mensen die betrokken zijn geraakt bij verkeersongevallen en daarbij letsel hebben opgelopen.

 

Wij werken veel aan zaken als verkeersongevallen en weten hoe ingrijpend dit kan zijn. Het herstellen van de fysieke en emotionele schade na een verkeersongeval is vaak een langdurig en intensief proces. Het is belangrijk dat slachtoffers hierin de juiste begeleiding en ondersteuning krijgen, zodat zij zich volledig kunnen richten op hun herstel. Binnen ons kantoor gespecialiseerd in letselschade is veel ervaring op het gebied van verzuimbegeleiding en we staan dan ook voor je klaar om je te helpen tijdens het herstelproces.

Wat kunnen wij voor je doen?

Ons doel is om slachtoffers van verkeersongevallen te helpen bij het herstellen van de schade die zij hebben opgelopen. We begrijpen hoe overweldigend het kan zijn om te maken te hebben met een verkeersongeval en de daarbij komende zorgen. Daarom staan we klaar om jou te helpen en te ondersteunen gedurende het gehele proces van letselschade, herstel en de afhandeling van de claim.

Letselschade claimen?

We zorgen ervoor dat het proces van het claimen van letselschade soepel verloopt. Dit betekent dat we de benodigde stappen ondernemen om te zorgen dat je een passende financiële vergoeding ontvangt voor de schade die je hebt geleden. Hierbij gaat het niet alleen om de materiële schade, zoals medische kosten, inkomensverlies en schade aan eigendommen, maar ook om de immateriële schade, zoals pijn, verdriet en verlies van levenskwaliteit. Wij begeleiden je gedurende het hele proces en zorgen ervoor dat alle benodigde informatie wordt verzameld en aangeleverd bij de verzekeraar. Hierbij zorgen wij ervoor dat jij kunt focussen op je herstel en je zo weinig mogelijk bezig hoeft te houden met het verloop van je claim.

Financiële vergoeding na verkeersongeval

De financiële vergoeding is uiteraard belangrijk, maar het gaat om meer dan dat. We hebben veel ervaring op het gebied van verzuimbegeleiding en we zetten deze kennis graag in om je te helpen tijdens dit moeilijke proces. We willen dat je je gesteund voelt en dat je de zekerheid hebt dat alles geregeld is.

We staan voor je klaar om je te helpen en te adviseren bij het proces van letselschade claimen, en zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat jij krijgt waar je recht op hebt. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een kennismaking in te plannen.


Kosten

De kosten voor de inzet van een advocaat m.b.t. letselschade zijn onderdeel van de schade die je lijdt, de verzekeraar van de tegenpartij dekt deze kosten. Dit is het recht van het slachtoffer. Indien onduidelijkheid bestaat over de schuldvraag, kan het zo zijn dat er afspraken gemaakt dienen te worden over de kosten. Dit zal dan bij het intakegesprek uitvoerig met jou worden besproken.

Herkenbaar?

Heeft u letsel opgelopen door toedoen van iemand anders? Aarzel niet en neem direct contact op. Samen gaan we voor een goed herstel en nette afhandeling van je zaak.

Neem contact op