Letselschade door een ongeval

Er zijn diverse situaties waarin je als slachtoffer letselschade kunt oplopen, die niet te maken hebben met een arbeids- of verkeersongeval. Enkele voorbeelden hiervan zijn; een hondenbeet, een gebrekkig product, een medische fout of letselschade veroorzaakt door een geweldsmisdrijf.

 

Heb je een dergelijke situatie meegemaakt en hierbij letselschade opgelopen? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij kunnen je helpen bij het bepalen van de aansprakelijkheid en het claimen van een passende vergoeding voor de geleden schade.

Wat kunnen we voor je doen?

Ons kantoor is gespecialiseerd in de behandeling van letselschadezaken. Wij kunnen je helpen als je letsel hebt opgelopen door bijvoorbeeld een hondenbeet, gebrekkig product, medische fout of ander incident waarbij iemand anders aansprakelijk is. Wij begrijpen hoe ingrijpend een dergelijke gebeurtenis kan zijn en dat het veel impact op je leven kan hebben.

Ons belangrijkste doel is om jou te ondersteunen bij je herstel en ervoor te zorgen dat je een passende financiƫle vergoeding krijgt voor de geleden schade. Wij gaan hierbij altijd uit van een persoonlijke benadering, waarbij we samen bespreken wat voor jou de beste aanpak is.

Aansprakelijkheid en letselschade claimen?

Een belangrijk onderdeel van ons werk is het bepalen van de aansprakelijkheid. Wie is er verantwoordelijk voor het letsel dat je hebt opgelopen? Samen gaan we op zoek naar antwoorden op deze vraag. Vervolgens helpen wij je bij het opstellen van een claim, waarin we alle schade die je hebt geleden op een rij zetten. Hierbij kun je denken aan kosten voor medische behandelingen, gemiste inkomsten en eventuele aanpassingen in huis of auto. Het herstelproces is altijd leidend in onze aanpak, paralel hieraan nemen wij je de zorgen van de financiƫle afhandeling uit handen.

Heb jij last van letselschade?

Heb je een dergelijke situatie meegemaakt en hierbij letselschade opgelopen? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij kunnen je helpen bij het bepalen van de aansprakelijkheid en het claimen van een passende vergoeding voor de geleden schade en/of gemaakte kosten. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een vrijblijvend adviesgesprek. Wij staan voor je klaar.


Kosten

De kosten voor de inzet van een advocaat m.b.t. letselschade zijn onderdeel van de schade die je lijdt, de verzekeraar van de tegenpartij dekt deze kosten. Dit is het recht van het slachtoffer. Indien onduidelijkheid bestaat over de schuldvraag, kan het zo zijn dat er afspraken gemaakt dienen te worden over de kosten. Dit zal dan bij het intakegesprek uitvoerig met jou worden besproken.

Herkenbaar?

Heeft u letsel opgelopen door toedoen van iemand anders? Aarzel niet en neem direct contact op. Samen gaan we voor een goed herstel en nette afhandeling van je zaak.

Neem contact op