Casemanager

Wanneer wij de krachten bundelen en vanuit verschillende disciplines naar de situatie van jouw cliënt kijken, komen we verder. Ik buig me over de juridische aspecten van de letselschadeclaim en ik kan actief met je meedenken over andere aspecten zoals het herstelproces. Allemaal met het doel, het herstel van onze cliënten te bevorderen.

 

De mogelijkheden en meerwaarde van onze samenwerking eens samen bespreken? Neem dan gerust contact met ons op.

Werkgever

01. Loon bij letsel

Bij letsel van een werknemer kunnen er extra kosten ontstaan voor een werkgever. Denk bijvoorbeeld aan de doorbetaling van salaris tijdens ziekteverlof en de kosten voor vervangend personeel. Deze kosten kunnen flink oplopen en een grote impact hebben op de financiële situatie van het bedrijf. Gelukkig kan een letselschade specialist hierbij helpen.

02. Reïntegratie bij letsel

Bij Naarsing Letselschade vinden we het essentieel dat er niet alleen aandacht is voor het juridische en financiële aspect van de zaak, maar ook voor het herstelproces van jouw medewerker. In de uitvoering hiervan heeft ons kantoor ervaring op het gebied van verzuimbegeleiding en re-ïntegratie.

Ruud denkt mee vanuit alle perspectieven en mogelijkheden en is volhoudend richting de tegenpartij

Bekijk Referentie

Docent CS Opleidingen

Ruud Naarsing ben niet alleen een Letselschade Specialist, maar ook een gepassioneerd trainer Bij CS-Opleidingen. Hij brengt zijn kennis en praktijkervaring over op toekomstige casemanagers. Wat Ruud uniek maakt, is zijn vermogen om complexe juridische concepten en casuïstiek op een heldere en begrijpelijke manier te presenteren.

Hierdoor krijgen casemanagers in opleiding niet alleen een solide theoretische basis, maar ook praktisch inzicht in het vakgebied. Ruud weet als geen ander hoe hij de brug kan slaan tussen theorie en praktijk, waardoor onze studenten goed voorbereid zijn op de uitdagingen van het werkveld.

“Het is fijn om Ruud Naarsing in ons docententeam te hebben. Hij is een gedegen trainer die onze studenten graag naar een hoger niveau tilt. Zijn kennis van de sociale zekerheid en brede blik worden enorm gewaardeerd.”

Anneliek van den Hul, Directeur CS-Opleidingen