14 september 2023

Een onmisbare samenwerking in het werkveld van sociale zekerheid en verzuimbegeleiding

Ruud is iemand die heel makkelijk contact maakt en daar ligt dan ook echt zijn kracht. Persoonlijk en oprechte interesse in de mens! Hij neemt alle tijd in het helder krijgen van een situatie en vraagt in alle geduld goed door.

In mijn werk spreek ik geregeld medewerkers die door een ongeluk letsel oplopen. Ik benader Ruud om de betreffende persoon bij te staan in het verhalen van materiƫle en immateriƫle schade. Van medewerkers krijg ik terug dat Ruud duidelijk is, veel kennis van zaken heeft en ontlast bij alles wat er bij het verhalen van de schade komt kijken. Het vraagt ook wel iets van een medewerker (informatie aanleveren) maar dan weet je wel zeker dat alles zorgvuldig wordt uitgezocht.

Een bijkomend voordeel is dat Ruud ook kan ondersteunen bij het verhalen van de netto loon-, WGA- en re-integratiekosten (regres) voor de organisatie waar een medewerker met letselschade werkt. Wat mij betreft een onmisbare samenwerking in het werkveld van sociale zekerheid en verzuimbegeleiding en hierin heel blij met Ruud samen te werken.

Door Ramona, Eigenaresse VerzuimRaad / Casemanager, 14 september 2023


Ruud zoekt altijd naar mogelijkheden op welke wijze wel iets kan en neemt hiervoor de tijd om de mens centraal in het proces te houden en geeft helder uitleg over de te nemen stappen.

Bekijk Referentie