Loon bij letsel

Bij letsel van een werknemer kunnen er extra kosten ontstaan voor een werkgever. Denk bijvoorbeeld aan de doorbetaling van salaris tijdens ziekteverlof en de kosten die je mogelijk moet maken om een werkplek aan te passen. Deze kosten kunnen flink oplopen en een grote impact hebben op de financiƫle situatie van het bedrijf. Wij kunnen je hierbij helpen.

Letselschade bij een personeelslid

Ons kantoor is gespecialiseerd in de afhandeling van letselschade. Wij adviseren werkgevers over de mogelijkheden om kosten met betrekking tot letselschade van een personeelslid te verhalen op de aansprakelijke partij.

Begeleiding van werkgevers bij letselschade

Wij begeleiden werkgevers bij het indienen van een schadeclaim en het verkrijgen van een financiƫle compensatie voor de geleden schade. Hierbij zullen wij er alles aan doen om de belangen van de werkgever te behartigen en te zorgen voor een passende vergoeding.

Voorkomen van letsel

Als werkgever is het belangrijk om de risico’s op arbeidsongevallen te minimaliseren en zich te verzekeren tegen eventuele schade. Vanwege onze achtergrond in de verzuimbegeleiding kunnen wij meedenken in het treffen van preventieve maatregelen.

Letselschade bij personeel?

Ben je als werkgever geconfronteerd met letselschade van een werknemer en wil je advies over de mogelijkheden om de kosten te verhalen op de aansprakelijke partij? Neem dan gerust contact met ons op en wij staan je graag bij.


Herkenbaar?

Heeft u letsel opgelopen door toedoen van iemand anders? Aarzel niet en neem direct contact op. Samen gaan we voor een goed herstel en nette afhandeling van je zaak.

Neem contact op

You were able to make sense of all the problems and medical issues and documents and kept my case on track. Being a foreigner and not knowing the dutch law made the case even more difficult.

Bekijk Referentie