Re-ïntegratie bij letsel

Bij Naarsing Letselschade vinden we het essentieel dat er niet alleen aandacht is voor het juridische en financiële aspect van de zaak, maar ook voor het herstelproces van jouw medewerker. In de uitvoering hiervan heeft ons kantoor ervaring op het gebied van verzuimbegeleiding en re-ïntegratie.

Re-ïntegratie na letselschade

Wij begrijpen dat iedereen anders is en daarom denken wij mee in de weg naar herstel. In ons netwerk zoeken wij in samenspraak met jou, een eventuele casemanager en externe specialisten die werken aan jouw herstel en de een route waarin re-ïntegratie centraal staat.

Herstellen na letselschade

Onze focus ligt op het herstel van de medewerker en waar haalbaar het verminderen van de financiële gevolgen voor werkgevers. Het streven is ervoor te zorgen dat de medewerker weer net zo functioneert als voor het ongeval. Dit kan betekenen dat we meedenken over het  inschakelen van revalidatiedeskundigen, een fysiotherapeut of arts. Het kan soms ook wenselijk zijn de emotionele impact van de gebeurtenis te laten behandelen door een psycholoog.

Ons kantoor zorgt ervoor dat alle administratieve handelingen en berekeningen rondom de schadeclaim worden overgenomen, zo kun jij als werkgever de focus leggen op de re-ïntegratie in arbeid.

Aan de slag met een letselschade zaak?

Wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op en we staan voor je klaar om je verder te helpen. Wil je weten wie wij zijn? Lees dan verder.


Op alle vragen kreeg ik snel een antwoord via telefoon of mail.

Bekijk Referentie

Herkenbaar?

Heeft u letsel opgelopen door toedoen van iemand anders? Aarzel niet en neem direct contact op. Samen gaan we voor een goed herstel en nette afhandeling van je zaak.

Neem contact op