Ruud Naarsing – Docent CS Opleidingen

Mijn naam is Ruud Naarsing en ik ben docent bij CS Opleidingen. Naast mijn werk als advocaat en oprichter van Naarsing Letselschade, geef ik les omdat ik het leuk vind om mijn kennis en ervaring te delen met studenten.

Bij Naarsing Letselschade richten we ons volledig op letselschadezaken en vinden we het belangrijk om actief mee te denken in de begeleiding van het herstelproces van onze cliƫnten. Deze praktische benadering breng ik ook in mijn lessen bij CS Opleidingen.

Ik wil studenten graag laten zien hoe belangrijk een eerlijke financiƫle afhandeling is en hoe je een verzuimdossier kunt opbouwen, waarbij de eerste stappen naar herstel en re-integratie centraal staan. Dit helpt mogelijk de WIA-poort te vermijden. Mijn doel is om het letselschadedossier en het verzuimdossier dichter bij elkaar te brengen en waar mogelijk samenwerking te zoeken. In mijn lessen tref ik mensen die niet specifiek voor letselschade zijn opgeleid, en ik wil hen de nodige tools en inzichten geven om in beide gebieden effectief te kunnen (samen)werken.


Op alle vragen kreeg ik snel een antwoord via telefoon of mail.

Bekijk Referentie