Verkeersongeval

Schakel Naarsing Letselschade in als uw letselschade expert

Verkeersongeval

De kans is groot dat u dagelijks aan het verkeer deelneemt. Dit kan als voetganger, fietser, automobilist of uiteraard op een andere manier. Helaas gebeuren er in het verkeer regelmatig ongelukken. Hier kunt u bij betrokken raken. Uw leven kan hierdoor ongevraagd veranderen. De kans op het overkomen van een ongeval zit in een klein hoekje, maar de gevolgen daarvan kunnen groot zijn. Het is belangrijk dat u goede ondersteuning krijgt bij de afwikkeling van de gevolgen van het ongeval. Naarsing Letselschade kan u hier uiteraard bij helpen. Zowel bij het vaststellen van de aansprakelijkheid alsmede bij de begroting van de schade.

Eenzijdig ongeval

Het hoeft niet altijd noodzakelijk te zijn dat er een aansprakelijke partij is om uw schade te verhalen. Mogelijk bent u verzekerd voor de gevolgen van het verkeersongeval. Dit kan ook in het geval als u een eenzijdig ongeval is overkomen. Hierbij doelt Naarsing Letselschade onder meer op een SVI (schadeverzekering inzittende) of SVO (schadeverzekering opzittende) verzekering. Deze verzekeringen kunnen uitkomst bieden bij het verhalen van uw schade.

Vragen / contact

Als u naar aanleiding van het voorgaande vragen heeft, neem dan gerust contact met Naarsing Letselschade op. Ik help u uiteraard graag bij de afwikkeling van de gevolgen van het ongeval.